Trondheim Vikingmarked

Trondheim vikingmarked 2023 kommer til Djupvika 23.-25. juni!

KORT PRAKTISK INFO

Åpent for publikum 23.-25. juni, kl.11:00 – 17:00 hver dag.

Åpent for deltakere 22.-25. juni.

Program finner du her.


Velkommen skal dere være til en tidsreise på Lade i Trondheim. Ved å gå inn gjennom våre porter til markedsområdet i Djupvika som ligger helt nede ved fjordkanten, får du en unik mulighet til å se 1000 år tilbake i tid!

Trondheim Vikinglag er stolt arrangør av historisk marked i Trondheim, vi ønsker å vise dere hvordan vikingene var kledd, hvor mange ulike håndverk og materialer de hadde, hvilken mat de spiste, og hvordan de slåss! Ved å gjøre vår historie levende lover vi en opplevelse som vil bli husket godt av både store og små.

Markedet holder åpen kl.11.00 – 17.00 hver dag under markedshelgen, og vil da kunne by på spennende program som krigerskole, pil- og bueskyting, runeverksted, eventyrstund og mye mer!

Mellom 100-150 vikinger og frivillige skal delta for å gjøre markedet uforglemmelig for publikum og deltagere. Håndverkere fra hele Europa som er best i sitt felt som er klare for å vise fram og fortelle om deres håndverk. Vikingkrigere som skal vise stridsteknikker og hvordan en kamp mulig kunne se ut ved å ha daglige fightershow!

 

FRIVILLIG

Lyst å jobbe som frivillig på vårt marked? Ta kontakt med oss på web@trondheimvikingmarked.no. Vi trenger frivillige som kan bidra med enkle oppgaver som billettsalg, matlaging, vakter og parkering. Om du har spørsmål eller vil melde interesse, ta kontakt! Skriv «frivillig» i emnet på e-posten.