Trondheim Vikingmarked

Trondheim vikingmarked!

Her kommer oppdatert informasjon med dato når det blir bestemt når vi arrangerer vårt neste historiske marked i Trondheim.

Velkommen skal dere være for en tidsreise på Lade i Trondheim. Ved å gå inn gjennom våre porter til markedsområdet i Djupvika som ligger helt nede ved fjordkanten, får du en unik mulighet til å se 1000 år tilbake i tid!

Trondheim Vikinglag er stolt arrangør av historisk marked i Trondheim, vi ønsker å vise dere hvordan vikingene var kledd, hvor mange ulike håndverk og materialer de hadde, hvilken mat de spiste, og hvordan de slåss! Ved å gjøre vår historie levende lover vi en opplevelse som vil bli husket godt av både store og små.

Dato: 23.-25. juni 2023 for publikum, 22.-25. juni for deltakere.

Mellom 100-150 vikinger og frivillige skal delta for å gjøre markedet uforglemmelig for publikum og deltagere, vi har håndverkere fra hele Europa som er best i sitt felt som er klare for å vise dere deres håndverk og dele kunnskap. Vi har ett vikingtids kjøkken hvor det skal drives demonstrasjoner om du er nysgjerrig på hva som ble spist. Vi har vikingtids krigere som skal vise dere stridsteknikker og hvordan en kamp mulig kunne se ut ved å ha daglige fightershow!

  FRIVILLIG

Lyst å jobbe som frivillig på vårt marked? Ta kontakt med oss på web@trondheimvikingmarked.no vi trenger frivillige som kan bidra med enkle oppgaver som billettsalg, matlaging, vakter og parkering. Om du har spørsmål eller vil melde interesse, ta kontakt! Skriv «frivillig» i emnet på e-posten.