Trondheim Vikingmarked

Bli med på en reise tilbake i tid!

Trondheim Vikinglag er stolt arrangør av historisk marked i Trondheims-området, én helg hver sommer. Vi ønsker å vise dere hvordan vikingene var kledd, hvor mange ulike håndverk og materialer de hadde, hvilken mat de spiste, og hvordan de slåss! Ved å gjøre vår historie levende lover vi en opplevelse som vil bli husket godt av både store og små.

Markedet holder åpent på dagtid fredag til søndag under markedshelgen, og vil da kunne by på spennende program som krigerskole, pil- og bueskyting, runeverksted, eventyrstund og mye mer! Følg med her på nettsidene våre og på sosiale medier for oppdateringer om årets program.

Mellom 100-150 vikinger og frivillige er med på å gjøre markedet til en uforglemmelig opplevelse for publikum og deltagere. Håndverkere fra hele Europa som er best i sitt felt som er klare for å vise fram og fortelle om deres håndverk. Vikingkrigere som skal vise stridsteknikker og hvordan en kamp mulig kunne se ut ved å ha daglige fightershow!

 

FRIVILLIG

Har du lyst å til å være frivillig på markedet vårt? Ta kontakt med oss på web@trondheimvikingmarked.no. Vi trenger frivillige som kan bidra med enkle oppgaver som billettsalg, matlaging, vakter og parkering. Om du har spørsmål eller vil melde interesse, ta kontakt! Skriv «frivillig» i emnet på e-posten.