Information in english! 

Velkommen til Trondheim vikingmarked!
Djupvika – Lade. 22-24.juni 2018

Vi er glade for å kunne annonsere at vi igjen ønsker dere velkommen tilbake for ett storslått marked i Djupvika i Trondheim.
Vi håper å skape en herlig markedsopplevelse både for våre vikinger og venner, bodholdere og selgere, underholdere og publikum!

Mer informasjon vil komme både her og på facebook fortløpende. Er du interessert i å delta som viking på vårt marked? Meld interesse for oss så vil vi sende deg all relevant informasjon!Påmelding for vikinger skjer via epost: web@trondheimvikinglag.no
Vi ønsker følgende informasjon på din påmelding: 

-Navn på gruppe og antall

-Kontaktperson for gruppen

-Fult navn på alle påmeldte, samt. Alder og telefon nummer

-Bilde av alle deltageres historiske drakter

-Beskriv hva dere/du skal gjøre denne helgen (Salg av varer, underholdning, formidler eller bidra som frivillige?)

-Når kommer dere og når drar dere? 

-Hvor mange telt ønsker dere plass til? Størrelse på telt(ene).

En påmelding regnes som en interessemelding, og du får tildelt plass på vårt marked når du får en bekreftelse av en av våre arrangører.  For å få godkjent din påmelding kreves det at alle punkter ovenfor er fylt ut, og at det ligger bilder av din(e) historiske drakter som vedlegg.

Påmeldingsfrist: 20.april 2018

Lyst å jobbe som frivillig på vårt marked? Ta kontakt med oss på web@trondheimvikingmarked.no vi trenger frivillige som kan bidra med enkle oppgaver som billettsalg, matlaging, vakter og parkering. Om du har spørsmål eller vil melde interesse, ta kontakt! Skriv «frivillig» i emnet på e-posten.